fbpx
Dragon Ball Z: Kakarot vjen me një trailer të ri
Një trailer i ri është i disponueshëm për Dragon Ball Z: Kakarot, i cili tregon disa nga mekanikat dhe veçoritë e lojës. Në të mund të shihni lojën që në fillimin e saj, por specifikisht vërehen mekanikat e eksplorimit dhe…
Dragon Ball Z Kakarot vjen më një trailer të ri dhe datë lançimi
Loja do të lançohet në mbarë botën për PC dhe konsola në 17 janar. Dragon Ball Z Kakarot, loja role-playing e bazuar në seritë e famshme të manga dhe anime do të lançohet në fund të janarit për PC dhe…
Zbulohen 2 teaser të rinj për gameplay-n e Dragon Ball Z Kakarot
Së bashku me gameplay-n është zbuluar dhe pak nga historia e lojës Dy teaser të rinj për historinë dhe luftimet e lojës së ardhshme Dragon Ball Z Kakarot janë zbuluar nga Bandai Namco. Teaser-at na japin mundësi t'i hedhim një…