Tag: dragon ball xenoverse

Dragon Ball shfaq përballjen Broly kundër Jiren
Dragon Ball po shfaq për fansat më në fund do të shohin një luftë midis Broly dhe Jiren me versionin më të ri për Dragon Ball Xenoverse 2! Që kur Broly u prezantua zyrtarisht në canon e serialit pasi bëri…