Dragon Ball Super: Broly, të ardhurat e filmit janë mahnitëse
Seritë më komerciale të filmave që kemi parë deri tani. Një sukses masiv ka ndjekur nga pas Dragon Ball Super : Broly, seria e re anime e filmave që vendosin Gokun dhe Vegetën së bashku për të luftuar kundër të plotfuqishmit Broly. Sipas një…