Tag: dragon ball series

Krijuesi i Dragon Ball po punon në një projekt të ri
Dragon Ball Super tashmë ka dalë në kinematë në të gjithë Japoninë me filmin e ri Dragon Ball Super: Super Hero, dhe krijuesi i serialit tashmë është angazhuar për projektet e radhës në ekskluzivitet. Dragon Ball Super: Super Hero u…