fbpx

Tag: dragon ball fighterz

Nintendo eShop sjell ulje në shumë lojëra multiplayer
Nintendo sjell përsëri ulje edhe kësaj here në shumë prej lojërave të saj të cilat luhen multiplayer me miqtë tuaj ose me lojtarë të tjerë online. Ndër lojërat multiplayer më të rëndësishme të cilat mund t’i gjeni me ulje në…
Dragon Ball FighterZ sjell një update të ri
Season 3 në Dragon Ball FighterZ do të sjellë update dhe karakterin e ri Master Roshi Një update i ri për Dragon Ball FighterZ do të vij në të gjitha platformat dhe pritet të sjell balancime tek të gjithë karakteret…
Master Roshi vjen në Dragon Ball FighterZ
DLC e fundit që do të vijë në Dragon Ball FighterZ do të sjellë Master Roshi Së shpejti në Dragon Ball FighterZ do të vijë një tjetër karakter DLC dhe një post në Twitter na tregon se cili ai është.…
Dragon Ball Z: Kakarot ka mbi 1.5 milion kopje të shitura deri më tani
Është e sigurt të thuhet se Dragon Ball Z: Kakarot është një sukses i vërtetë; rishikimi i lojërave të tregimit klasik DBZ tashmë ka shitur mbi 1.5 milion kopje, me lojën që u lëshua në Janar. Bandai Namco zbuloi lajmet…
PlayStation Store është tejmbushur me oferta të reja
Vala e ofertave të reja arriti sot në PlayStation Store me çmime që kanë rënë më shumë se gjysma e çmimit fillestar. Çmimet e reja janë lojëra të mëdha, por edhe lojëra indie. Ulja do të zgjasë deri në 18…