Tag: dragon age 4

Seriali i animuar Dragon Age Netflix do të publikohet këtë dimër
BioWare njoftoi serinë e parë të Dragon Age Netflix gjatë Geeked Week, Dragon Age: Absolution. Është një serial i animuar i nisur në Netflix në dhjetor 2022. Lajmi vjen vetëm disa ditë pasi BioWare shpalli emrin zyrtar të Dragon Age…
BioWare hedh sërish shenja drejt Dragon Age 4
Dragon Age 4 duket shumë pranë Dragon Age 4 është një nga lojërat më të shumëpritura në komunitetin e gaming dhe shumë prisnin që diçka e re të zbulohej në 4 dhjetor, e njohur ndryshe si Dragon Age Day. Megjithatë,…
BioWare anulloi origjinalin e Dragon Age 4 për të mbaruar Anthem
Një lojë e quajtur Dragon Age 4 ka qenë në zhvillim prej vitesh, por nuk ka qenë fiks e njejta lojë gjatë kësaj kohe. BioWare njoftoi zyrtarisht Dragon Age -in e ardhshëm me një trailer gjatë The Game Awards, por…