Twitch firmos kontrata ekskluziviteti me DrLupo, TimTheTatman dhe Lirik
Mesa duket Mixer nuk është i vermi që di të bëjë kontrata. Twitch ka krijuar disa kontrata ekskluziviteti me emrat më të mëdhenj të tij, pas disa muajsh me marrëveshje po ekskluzive të bëra nga Mixer dhe Facebook Gaming për…
Ninja, Tfue, CouRage etj, reagojnë ndaj The End në Fortnite
Në datë 13 tetor, Epic Games solli The End në Fortnite. Gjatë eventit një meteor erdhi nga një rift në qiell dhe e shkatërroi hartën, duke lënë pas vetëm një vrimë të zezë. Epic Games më tej literalisht e fshiu…