fbpx

Tag: download

Si të shkarkoni video nga Instagram?
Në epokën e sotme dixhitale, përdorimi i mediave sociale është një gjë e zakonshme dhe shumë e dashur. Aplikacionet e ndryshme të mediave sociale në dispozicion ofrojnë tiparet e tyre përkatëse superiore. Përjashtim bën Instagram, një nga platformat e mediave…
Sony do të ulë shpejtësinë e download të PSN në Europë
Mirupafshim digital downloads! Sony po planifikon të ulë shpjetësinë e download në PlayStation në Europë për shkak të pandemisë së coronavirus që është përhapur në të gjithë kontinentin dhe kalimit të lojtarëve online për t'u mbrojtur prej saj. Ne besojmë…