N0tail i përgjigjet komenteve të Doublelift për Dota 2 dhe LoL
N0tail tregon eksperiencën e tij të parë me League of Legends Komunitetet e League of Legends dhe Dota 2 kanë qënë në luftë gjatë shumicës së kësaj dekade. Lojtarët e dy lojërave MOBA më të mëdha në botë thonë se…
Doublelift thotë se League of Legends është më e vështirë se Dota 2
ADC-ja i Team Liquid jep mendimin e tij rreth këtij debati Doublelift është një prej emrave më të mëdhenj në League of Legends, pasi ka luajtur në nivelin më të lartë që prej 2011 dhe ka përfaqësuar Amerikën e Veriut…