Tag: double weapon xp

Patch i fundit i Cold War bën që armëve t’i rritet niveli më shpejt
Weapon XP është rritur përgjithmonë në multiplayer dhe Zombies Lojtarët e Call of Duty: Black Ops - Cold War që bluajnë për kamot e armëve mund të jenë të qetë. Vetëm dy javë pas lëshimit, Treyarch po rrit përgjithmonë normat…
Double XP dhe double weapon XP janë live në Call of Duty: Black Ops Cold War beta
Treyarch ka aktivizuar double XP dhe double weapon XP për ditët e fundit të crossplay beta të Call of Duty: Black Ops Cold War. Beta hapet për të gjithë lojtarët në të gjitha platformat, por tani është live për të…
Çfarë po vjen së fundmi në Warzone dhe Modern Warfare?
Është java e fundit para fillimit të Modern Warfare dhe Warzone Season 6, që do të thotë se është koha për fundjavën e fundit promovuese Double XP për S5 Lajmi i madh është se po vjen një tjetër valë Double…