Çfarë po vjen së fundmi në Warzone dhe Modern Warfare?
Është java e fundit para fillimit të Modern Warfare dhe Warzone Season 6, që do të thotë se është koha për fundjavën e fundit promovuese Double XP për S5 Lajmi i madh është se po vjen një tjetër valë Double…