Update i vjeshtës i Dota Plus sjell veçori nga TI9 Battle Pass
Disa prej veçorive mund t'i rikthejnë lojtarët e vjetër Shumë veçori nga The International 2019 Battle Pass janë shtuar në Dota Plus si veçori të përhershme pasi komuniteti kërkoi me ngulm përfshirjen e tyre. Shpërblime, veçori dhe sfida të reja…
Disa veçori të International Battle Pass do të kalojnë në Dota Plus
Dota Plus mund edhe t'ja vlejë në sezonin e ardhshëm. Valve ka premtuar të sjellë disa nga veçoritë e Battle Pass-it të International 2019 në shërbimin e tyre subscription, Dota Plus, pas mbylljes së International 2019 Battle Pass. The International…