Tag: dota kosova

Kosova arrin të sigurojë medalje në Dota 2 në IESF World Championship
Dota 2 është një ndër ato lojëra esports e cila njihet goxha kudo në botë dhe për të cilën organizohen shpesh evente të ndryshme. Dhe në një ndër tyre, ekipi i Kosovës në Dota 2 ka arritur që të fitojë…