fbpx

Tag: dota 2 update

Një update i madh po vjen në Dota 2 për të ndihmuar lojtarët e rinj
Në një njoftim të gjatë dhe të detajuar që shpjegon përditësimin, Valve konfirmon se përditësimi, të cilin me të drejtë e përshkruan si "gjithëpërfshirës"dhe që do të ndihmojë lojtarët e rinj, do të dalë këto ditë. Duke pranuar që udhëzimet…