Si të merrni një ‘Doritos weapon charm’ në Black Ops Cold War
'Doritos weapon charm' tashmë janë të disponueshëm në Cold War Doritos, Mountain Dew dhe Call of Duty kanë qenë sinonime me njëri-tjetrin për vite, deri në pikën ku është bërë një meme mes fansave. Ndërsa partneriteti u ka lejuar lojtarëve…
CoD Black Ops: Cold War konfirmohet nga një promo e Doritos
Kthehemi në maj; një leak sugjeroi që Call of Duty Black Ops e ardhshme ose do të quhej Cold War, ose të paktën të vendoset gjatë luftës së ftohtë, një term George Orwell i përdorur për të përshkruar tensionin midis…