Si të merrni një ‘Doritos weapon charm’ në Black Ops Cold War
'Doritos weapon charm' tashmë janë të disponueshëm në Cold War Doritos, Mountain Dew dhe Call of Duty kanë qenë sinonime me njëri-tjetrin për vite, deri në pikën ku është bërë një meme mes fansave. Ndërsa partneriteti u ka lejuar lojtarëve…