Gjithçka që do të sjellë eventi i mbylljes së Season 2 në Fortnite
Eventi Doomsday Device i Fortnite është thuajse këtu, por çfarë ka për të ndodhur ekzaktësisht me lojën battle royale? Ja çdo gjë që dimë deri më tani. Kur është eventi Device në Fortnite? Eventi Device supozohej të ndodhte në 6…
Ky leak i Fortnite zbulon Doomsday Device dhe një sfidë të re
Doomsday Device e Fortnite pati një glitch dhe u shfaq në lojë përpara se të plotësohej deri në fund, bashkë me një sfidë për të eventin e ardhshëm Storm The Agency. Pas orëve tentativa për të bërë glitch qëllimisht menunë…