Tag: doodle

Razer ka bërë papuçe
Në kohën e duhur për Ditën Botërore të Gjarprit, Razer ka lëshuar një palë papuçe që shfaqin maskotën e adhurueshme të kompanisë, Sneki Snek. Për 49,99 dollarë, ato vijnë me thembra rezistente ndaj rrëshqitjes dhe mbështjellje të brendshëme prej pelushi,…
Google Doodle-i i ri do ju mbajë të mbërthyer këtë Halloween
Google Doodle është bërë mjaft aktiv kohët e fundit, ndaj ishte e pritshme ta shihnim kompaninë ta kthente Doodle në një projekt serioz. Këtë Halloween na u soll Great Ghoul Duel. Loja është e zhanrës ‘arkade’ në të cilën ju…