Tag: donations

Ukraina ka mbledhur mbi 114 milion dollarë vetëm nga gamers
Kanë kaluar pak më shumë se një muaj që kur Rusia filloi pushtimin e saj në Ukrainë dhe lufta është ende në vazhdim për banorët dhe ata që marrin pjesë në ndihmën humanitare. Në kohën e nevojës së vendit, industria…
Platforma e lojërave mbledh mbi 6 milionë dollarë në ndihmë të Ukrainës
Bundle e lojërave Itch.io Ukraine ishte një marrëveshje e shkëlqyer, pasi për koston prej vetëm 10 dollarësh, njerëzit mund të merrnin në dorë gati një mijë lojëra indie, duke përfshirë të tillë si Superhot, Celeste, Wandersong dhe Skatebird, me paratë…
PewDiePie zbulon se të gjitha donations nga stream-et e tij do të shkojnë për bamirësi
Hallall. PewDiePie ka tërhequr pas vendimin e tij për të mos marrë më donations nga streamers, duke menduar për një zgjidhje më unike, se si këto para mund të përdoren për të mirën e të tjerëve. Sado që shumica e…