Twitch bën ban në mënyrë të përhershme Donald Trump
Dy javë më parë, pas sulmit në ndërtesën e Kapitolit të SHBA, Twitch pezulloi llogarinë zyrtare të ish-presidentit Donald Trump. Një përfaqësues tha se lëvizja ishte e nevojshme për të "parandaluar Twitch nga përdorimi për të nxitur dhunë të mëtejshme"…
Mediat sociale pezullojnë Trump pas sulmeve të Capitol
Platformat online kanë ndërmarrë veprime kundër Presidentit Donald Trump në përgjigje të inkurajimit të tij për një turmë pro-Trump që sulmoi Capitol-in e SHBA në 6 Janar. Të mërkurën, pas një dite që e pa Donald Trump të përdorte Twitter…
TikTok do të bëhet ban në SHBA në vetëm 45 ditë
TikTok mund të ndalohet në 20 shtator në SHBA pasi presidenti Donald Trump ka nënshkruar një urdhër ekzekutiv duke ndaluar gjigantët e teknologjisë kineze, Bytedance dhe Tencent të bëjnë biznes në vend Një urdhër i ri ekzekutiv i dhënë nga…
Kanali i Trump bëhet ban në Twitch
Kanali kishte thyer rregullat e platformës. Në tetor të 2019s, presidenti i SHBA, Donald Trump, hapi kanalin e tij në Twitch. Tani, kanali i tij është pezulluar përkohësisht nga Twitch pasi ka dhunuar rregullat e Twitch kundër ngacmimeve dhe fjalimeve…
Video e fushatës së Donald Trump përdor muzikën e League of Legends
Duket se Trump është një ndjekës i vjetër i LoL... apo është thjesht rastësi? Fansat e vjetër të League of Legends në Europë padyshim që do të kenë nostalgji kur të shohin videon e fundit të Presidentit të SHBA Donald…
Donald Trump krijon kanalin e tij të Twitch
Dr Disrespect, Ninja dhe Bernie Sanders duhet të hapin rrugën, sepse Donald Trump sapo u bë një streamer. Presidenti i Shteteve të Bashkuara sapo krijoi kanalin e tij të Twitch, një platformë streaming në pronësinë e Amazon, kompani kjo që…
Donald Trump fajëson videolojërat për masakrat e bëra në SHBA
"Duhet ta ndalojmë ngritjen në kult të dhunës në shoqërinë tonë," Pas dy masakrave që kanë ndodhur përgjatë fundjavës në SHBA, që lanë pas më shumë se 30 të vdekur dhe 50 të tjerë të plagosur, Presidenti Trump ka fajësuar…