PUBG Mobile: Riot Shield, Domination mode dhe një hartë e re në 0.16.5 beta
Ajo mund të vijë me Season 11 të lojës. Së fundmi PUBG Mobile solli 0.16.5 beta për disa testues të përzgjedhur. Tani, youtuber-i i famshëm Mr. Ghost Gaming ka bërë leak disa nga veçoritë që janë prezente në këtë beta.…