Tag: dodge charger

Një lojtar i GTA Online donte të shiste makinën e tij në lojë për para të vërteta
Një lojtar i GTA Online me sa duket u përpoq të kalonte makinën e tij në lojë si një automjet aktual për ta shitur në Facebook Marketplace. Facebook Marketplace është një mjet i shkëlqyeshëm për të huajt për të shitur…
Fast & Furious vjen në Rocket League
Psyonix sapo njoftoi se duke filluar nga 17 qershori kthimin e Fast & Furious në Rocket League. Lojtarët kanë kërkuar një shans të dytë për të kapur këto makina DLC për vite me radhë, dhe ata më në fund do…