Shkrimtarët e Infinity War tregojnë një skenë ku Doctor Strange vesh kostumin e Iron Man
Avengers: Infinity War është një film i paketuar me disa nga momentet më epike që fansat kanë parë përgjatë filmave të MCU, ndaj nuk është e çuditshme të zbulosh që njerëzit që janë në krye të këtye skenave, kishin më shumë…
Doctor Strange 2 do të jetë pjesërisht një film horror
Me filmin e ardhshëm Doctor Strange and Multiverse of Madness, një anë e errët e Marvel do të na presë. Sepse elementët e tmerrit luajnë një rol. Disney dhe Marvel Studios aktualisht janë duke punuar në Doctor Strange and the…