Tag: doctor strange in the multiverse

Doctor Strange 2, “filmi më i pabesueshëm i Marvel”
Vala e parë e reagimeve ndaj Doctor Strange In The Multiverse Of Madness ka mbërritur dhe duket sikur Marvel ka një tjetër sukses të madh në duart e saj Kur e pamë për herë të fundit Doctor Strange, ai po…