Dr Disrespect zbulon se sa shumë fiton në krahasim me zhvilluesit e lojërave
Si një person që e ka patur këtë punë më parë, duhet t'ja vëmë veshin. Dr Disrespect është një nga streamer-at më të mëdhenj në Twitch dhe në fakt ka qenë prej vitesh. Ndaj nuk është ndonjë çudi e madhe…