Tag: dm

Instagram down sërish, shumë përdorues kanë probleme me DM
Instagram duket se ka rënë përsëri down, pasi mijëra raporte vërshojnë mediat sociale për një ndërprerje. Statusi i serverit në Instagram nuk bën lexim të mirë për përdoruesit e Instagramit, të cilët janë ankuar për probleme. Në mënyrë të veçantë,…
Fansi guxon t’i shkruajë Pokimane por nuk shkon siç duhet
Si një nga streamer dhe influencer më të njohur, Imane 'Pokimane' Anys merret me shumë mesazhe nga fansat që duan të jenë në një lidhje me të. Nëse do të më duhej të hamendësonim, shumica e mesazheve që ylli i…
Corinna Kopf tregon se kujt streamer i ka shkruajtur në Instagram
Influencer e famshme, Corinna Kopf shpjegoi në podcast ku tha cilën nga dy personalitete të internetit ajo i ka dërguar një DM në Instagram. 25-vjeçarja, Corinna Kopf është një figurë jashtëzakonisht e famshme në internet, si në Instagram, YouTube dhe…
Më në fund Instagram po ju lejon të përdorni DM në desktop
Tani mund të bëni slide në DM-ët e kujtdo ndërsa jeni larg telefonit tuaj Instagram tani ju lejon të lexoni dhe dërgoni DM nga desktopi juaj, sipas një njoftimi ditën e djeshme. Përdoruesit ishin mjaft të lumtur me veçorinë e…