Tag: disruptive games

Amazon Games njofton një lojë të re multiplayer
Amazon Games nisi të bënte një emër në industrinë e gaming me dy lojërat e saj goxha popullore MMO si New World(e cila është pak si “dead” kohët e fundit) dhe Lost Ark. Dhe tashmë një lojë e re  është…
Megalith, MOBA për Playstation VR do të ketë një trial falas
Lojtarët e Playstation VR do të kenë mundësi të provojnë lojën falas për një javë. E lançuar në 8 Janar për 30 dollarë, Megalith solli zhanrin MOBA në Playstation VR. Por, ndryshe nga MOBA-t e tjera, Megalith nuk përfshin një…