Tag: Disco Elysium

Versioni fizik i Disco Elysium: The Final Cut lançohet me 9 Nëntor
Disco Elysium: The Final Cut u lançua në mënyrë dixhitale në PlayStation 5 dhe PS4 në fillim të këtij viti, por nëse nuk po i përmbaheshit atyre kopjeve në kuti, atëherë tani ka vetëm pak kohë për të pritur. Versionet…