Publikuesi i GTA, Take-Two dëshiron të blejë atë të DiRT, Codemasters
Take-Two është kompania pas publikimit të kompanive se Rockstar dhe 2K Games, përgjegjëse për gjithçka, nga Grand Theft Auto te Borderlands dhe lojërat e NBA 2K. Codemasters është zhvilluesi dhe publikuesi prapa lojërave të njohura të garave, përfshirë seritë DiRT…
Codemasters do të njoftojë lojën e re Dirt së shpejti
Bëhuni gati për diçka ndryshe Nëse ju pëlqen të luani lojëra me gara, padyshim që jeni të njohur me skuadrën e zhvillimit Codemasters, por edhe me punën e tyre mbi Dirt. Vitin e shkuar patëm lançimin e DiRT Rally 2.0.…