Dirt Rally është falas përgjithmonë në Humble Store
Keni mundësi ta merrni duke u abonuar në newsletter-in e tyre deri në 1 shtator Kjo javë ka qënë mjaft e mirë për lojërat falas, duke nisur nga uljet e shumëta dhe duke shkuar tek lojërat falas për çdo platformë…