Patch-i i fundit i PUBG sjell dirt bikes në lojë
Dirt Bikes do të vijnë në PlayerUnknown Battlegrounds, falë patch-it të fundit të lojës. Ky patch gjithashtu ka disa ndryshime të përgjithshme të balancës dhe i ofron lojtarëve mundësinë që të qëllojnë teksa janë duke i dhënë një automjeti. Pjesa…