Këto janë të gjitha ndryshime që do të sjellë update-i i ri i Dota 2
Këto janë patch notes për update-tin e Diretide të Dota 2 më 11 Nëntor Update-i i papritur i Diretide i Valve është pritur mirë nga komuniteti i Dota 2. Dhe tani, zhvilluesi po rregullon disa nga heronjtë më broken të…