Tashmë mund të luani Super Mario 64 në PC pa emulator
Projekti i disa fansave është port-i më i mirë i kësaj loje që kemi parë ndonjëherë Lojtarët kanë përdorur emulatorë dhe kanë krijuar mods për Super Mario 64 për vite tashmë. Megjithatë, tani është zbuluar një port i ri i…
Update-i i ri i Fortnite do të mundësojë eksperiencën më të mirë në PC
Suporti për DirectX 12 do të vijë për Fortnite në update 11.20. Falë Epic Games, së shpejti do të keni një mënyrë të re për të luajtur Fortnite, që mund ta provoni shumë shpejt. Kur update 11.20 i Fortnite të…