35 vite histori në murin e kartave grafike të Microsoft
Mbi 400 GPU varen në muret e Microsoft. Është për të ardhur keq kur një hardware i vjetër hidhet në kutitë e arkivave dhe fshihet derisa harrohen përgjithmonë, ose edhe më keq, përfundojnë në ndonjë depo. Në vend që të…