Pokémon Nintendo Direct i ri do të vijë në 9 janar
I pari i vitit. Nintendo ka zbuluar datën e Direct-it të parë për këtë vit, i cili do të jetë i gjithi për seritë e Pokémon . Pokémon Direct do të mbahet në 9 janar në 8:30am CT. E gjitha do…
Threads: Aplikacioni më i ri nga Instagram
Instagram ka lançuar një aplikacion të quajtur Threads, i cili i lejon përdoruesit të komunikojnë me miqtë e tyre më të afërt. Aplikacioni bazohet në mesazhe, media dhe statuse. Nëse e keni idenë e Instagram Direct, Threads do ju duket…