Tag: Dinosaur

Një 13 vjeçare bëhet milionere duke shitur NFT
NFT-të. E dini, tema që të gjithë e urrejmë ende vazhdojmë të flasim për ... atë. Epo, ato nuk tregojnë shenja të zhdukjes në botën e përtejme, kështu që ne gjithashtu mund të festojmë historinë e suksesit të rastit. Nëse…
Po ky dinozauri ç’punë ka në Warzone?!
Sezoni 2 i Warzone mund të jetë duke u nisur, por fansat tashmë po presin me padurim sezonin 3 pasi gjejnë një Easter Egg të vogël (më shumë si dynosaur egg) që mund të çojë në idenë e ekzistencës së…
Logan Paul i dhuroi vetes një këmbë të vërtetë dinosauri në rastin e ditëlindjes së tij
Njerëzit e famshëm dhe personalitetet në internet duan ta blejnë vetes herë pas here dhurata të çmendura dhe të shtrenjta. Sidoqoftë, është e vështirë të përmendësh një që ka shkuar më shumë së fundmi se Logan Paul. Logan ka shpenzuar…