Joel do të luajë një rol të madh në The Last of Us 2
Regjizori i lojës shprehet mbi rëndësinë që Joel dhe Dina do të kenë në The Last of Us 2 Një pjesë e mirë e asaj që kemi parë në The Last of Us 2 tashmë e përqëndron vëmendjen në një…