Tag: dimër

Çfarë duhet të shohin fansat e anime këtë sezon dimri
Sezoni dimër nuk ka shumë që ka hyrë dhe shumë anime të reja ka nisur të cilat kanë marrë goxha vëmendje në episodet e tyre të para. Me ketë rast ne do t’iu sjellim disa nga anime që duhet të…