Tag: digitalprincxss

Ylli i TikTok, Pokeprincxss, paditet nga Nintendo
Nintendo ka një reputacion për mbrojtjen agresive të pronës së saj intelektuale, duke vepruar me shpejtësi për të hequr projekte të fansave si Pokemon Uranium dhe lojëra si Super Mario. Tani, Nintendo me sa duket ka synuar yllin e TikTok,…