Tag: Digital

Rockstar heq lojërat origjinale të GTA triology nga Steam
Javën e kaluar Rockstar Games më në fund zbuloi versionet e rimasterizuara të Grand Theft Auto 3, Grand Theft Auto San Andreas dhe Grand Theft Auto Vice City të gjitha të përmbledhura në një vend në Grand Theft Auto The…
Gamescom 2021 do të jetë dhe këtë vit një event digjital
Viti 2020 bëri që shumë nga eventet më të mëdha të industrisë të anuloheshin plotësisht, ose të përshtateshin në një format dixhital, për shkak të pandemisë globale të shkaktuar nga COVID-19. Pavarësisht shumë përparimeve në minimizimin e përhapjes të virusit,…