Tag: digital extremes

Soulframe, loja e inspiruar nga Princess Mononoke
Fatkeqësisht, një lojë zyrtare e Studio Ghibli ende nuk është në dispozicion, por ne mund të marrim diçka të ngjashme më të mirë. Digital Extremes kanë shpallur titullin e tyre të ardhshëm Soulframe, i cili thuhet se është frymëzuar nga…
Warframe po sjell një hard mode
Harta solar e Warframe është, si sistemi diellor aktual, mjaft i madh, dhe bërja unlock i të gjithë botëve dhe kompletimi i një numri të madh të misioneve do t'ju mbajë të zënë për ca kohë. Nëse tashmë e keni…
Railjack do të marrë një rework të madh në Warframe
Gjatë kësaj kohe nuk do të kemi shumë update për Railjack Railjack ka disa kohë që është pjesë e Warframe dhe rezultatet nuk kanë qënë tërësisht pozitive. Edhe zhvilluesit e Digital Extremes e dinë këtë gjë, prandaj studio po punon…
Warframe mund të lançohet së shpejti edhe në mobile
Digital Extremes po konsideron zgjerimin edhe në platforma të reja Që prej lançimit në 2013, shooter-i free-to-play Warframe është zgjeruar vazhdimisht në platforma të reja dhe kjo gjë nuk duket se do të ndalojë. Jo vetëm që Warframe do të vijë…
Zhvilluesit e Warframe zbulojnë më shumë për Scarlet Spear
Megjithatë, ata sollën edhe lajme të këqija Gjatë stream-it të tyre të fundit, zhvilluesit e Digital Extremes folën për setin e 7-vjetorit të lojës si dhe Prime Warfarme-in e ardhshëm, por pati edhe lajme të këqija. Zhvilluesit zbuluan se kishin…
Mund të fitoni një udhëtim në hapsirë vetëm duke luajtur Warframe
Dikush do të bëhet një Space Ninja i vërtetë Ka shumë lojëra të cilat të bëjnë të ndihesh sikur je në hapsirë, por fatkeqësisht vetëm pak prej nesh do të kenë mundësinë të zbulojnë se sa të sakta janë lojëra…