fbpx

Tag: die maschine

Si të luani Black Ops Cold War Zombies falas në PC dhe konsola
Bazuar dhe në njoftimin tonë 2 ditë më parë, Black Ops Cold War Zombies është tashmë falas për tu luajtur për 1 javë Sipas Activision, ata që nuk kanë lojën tani mund të kenë akses falas në mode-in e lojës…