Tag: diamonds

Garena Free Fire Hack – A ekzistojnë hacks për diamonds dhe aimbot?
Free Fire është një ndër lojërat më popullore mobile dhe si çdo lojë tjetër e cila ka popullaritet të madhe edhe Free Fire ka problemet e veta me hack si diamonds hack dhe aimbots. Por a ekzistojnë me të vërtetë…
A mund të merrni diamante pafund falas në Free Fire?
Kohët e fundit kanë dalë disa APK me pafund diamanta, por a janë të vërteta ato? Free Fire i ofron lojtarëve skins dhe personazhe mjaft të mirë dhe të fuqishëm. Shumica e tyre mund të blehen në dyqanin e lojës…