Ky exploit në GTA Online Casino Heist ju lë të bëni loot sa të doni
Lojtarët e GTA Online kanë hasur një glitch që po i lejon të bëjnë loot kasafortën gjatë Diamond Casino heist, pa u shqetësuar për një timer. Ja pra provë që disa glitches dalin për mirë. Lojtarët e kanë hasur këtë…
Mbi 50 vende i kanë ndaluar lojërat e fatit në GTA Online
Në botën e videolojërave tematika e loot boxes, monetizimeve dhe se çfarë quhet kumar është për momentin shumë e ndjeshme. Nuk është ky një argument që shtrohet me fjalë, por një argument që shpesh herë vjen me pasoja ligjore. Qeveritë…