Si të hiqni Wanted Level në setup-in e Casino Heist në GTA Online
Ja si ti shpëtoni policave në mënyrën më të lehtë të mundshme GTA Online luhet çdo ditë nga miliona lojtarë dhe kjo gjë duket se do të vazhdojë, me lojën që është konfirmuar për një remaster për konsolat e gjeneratës…
Heist-i më i madh në GTA Online do të vijë javën e ardhshme
Ky heist do të ndodhë në Diamond Casino Më herët gjatë këtij viti, Diamond Casino & Resort hapi dyert në Grand Theft Auto 5 për herë të parë. Duke i ofruar qytetarëve të Los Santos lojëra kazinoje, suita në katet…