Videoja e re e gameplay-it të Diablo IV tregon combat-in e Ashava World Boss dhe Co-Op Play
Një video e re e gameplay-it të Diablo IV është zbuluar. Ajo paraqet betejën combat të World Boss që Blizzard tregoi në Blizzcon 2019. Ashava world boss ishte i përfshirë në gameplay-in që Blizzard paraqiti në eventin e Blizzcon. Krahas…