Tag: Diablo: Immortal

Njoftohet data e lançimit për Diablo Immortal Mobile
Diablo Immortal, loja e ardhshme falas për mobile, do të dalë zyrtarisht më 2 qershor për Android dhe iOS, njoftoi Blizzard Entertainment. Përveç datës zyrtare të lançimit për mobile, Blizzard Entertainment zbuloi gjithashtu se Diablo Immortal do të vijë në…
Diablo Immortal për mobile do të vijë në 2021
Gjatë raportit të fundit të fitimeve, botuesi Activision Blizzard konfirmoi se loja mobile pa pagesë Diablo Immortal do të nisë në 2021. Nëse Diablo Immortal është vërtet në rrugën e lançmin gjatë vitit 2021, Blizzard dhe bashkë-zhvilluesi i projektit NetEase…
Nuk do të kemi asnjë lançim madhor nga Blizzard në 2019n
Na vjen vërtet keq për fansat e Diablo Rezultatet financiare të Activision-Blizzard për këtë vit kanë ardhur dhe kompania e parashikon 2019n si një vit tranzicioni. Kjo do të thotë që nuk duhet të mbani shpresa për ndonjë lançim të…
Çfarë dimë derimë tani mbi zhvillimet e Diablo IV?
Ky ka qenë një vit mjaft i ngjeshur për Blizzcon në krahasim me vitet e tjera Njoftimi i Diablo Immortal ka sjellë reagime jo të këndshme nga fansat që mendonin me të drejtë se kishte ardhur koha për Diablo IV.…
Blizzard iu përgjigjet reagimeve të ashpra të Diablo: Immortal
Blizzard nuk ka shumë që zbuloi Diablo: Immortal gjatë BlizzCon 2018. Loja paraqitet në një univers paralel të Diablo dhe është e ndertuar për pajisjet mobile. Mund të tingëllojë si një ide mjaft e këndshme, por kjo nuk është ajo…