Tag: diablo immortal review

Diablo Immortal Review
Zhvilluar dhe publikuar nga Blizzard Entertainment, Diablo Immortal është loja më e ri në serinë e Diablo dhe ofron një përzierje të veçorive të vjetra dhe të reja të serisë. Ndërsa historia përparon dhe personazhet ngrihen në nivel, aktivitete dhe…