Tag: diablo free to play

Njoftohet data e lançimit për Diablo Immortal Mobile
Diablo Immortal, loja e ardhshme falas për mobile, do të dalë zyrtarisht më 2 qershor për Android dhe iOS, njoftoi Blizzard Entertainment. Përveç datës zyrtare të lançimit për mobile, Blizzard Entertainment zbuloi gjithashtu se Diablo Immortal do të vijë në…