Blizzard konfirmon BlizzCon 2021, nuk konfirmon Diablo 4 ose Overwatch 2
BlizzCon 2020 është anulluar, por siç njoftoi Blizzardedhe më parë, eventi do të mbahet në formën online në fillim të vitit të ardhshëm. BlizzCon Online ose Blizz Conline, është konfirmuar për 19 dhe 20 shkurt 2021. "Sado që rrethanat po…
Informacion i ri është zbuluar rreth Diablo 4 mbi historinë e më shumë
Së fundmi ka dalë në dritë një update i ri për Diablo 4 të ardhshëm të Blizzard, i cili zbulon informacione interesante në lidhje me historinë dhe multiplayer që do të vijë në open world-in e lojës. Fillimisht, dialogët dhe…
Kreu i studios së Gears of War largohet për të punuar me Diablo
Rod Fergusson do të kalojë te Blizzard në mars. Veterani i Gears of War, Rod Fergusson ka njoftuar se do të lërë pas rolin e tij si kreu i studios The Coalition në mars. Pas kësaj pike ai do të…
Blizzard thotë se Diablo 4 do të ketë një histori të madhe
Sipas Blizzard, historia e Diablo 4 në PS4, Xbox One dhe PC do të jetë relativisht ambicioze. Në fakt, zhvilluesi e krahasoi atë me me kapitullin e parë të një libri dhe deklaroi se seritë do të tregojnë një histori…
Blizzard zbulon zyrtarisht Diablo 4 në BlizzCon
Pritjes i ka ardhur fundi Blizzard Entertainment zbulo lojën e ardhshme të serisë Diablo, Diablo 4 në 1 nëntor, gjatë BlizzCon 2019. Ekzistenca e një loje të re Diablo nuk është aspak surprizë, duke parë se ajo është bërë leak…
Diablo 4 është konfirmuar nga një reklamë e Blizzard
Reklama e Diablo 4 gjendej brenda një reviste Që Diablo 4 do të vijë së shpejti nuk është aspak sekret për industrinë e gaming, duke qënë se është një prej serive më të mëdha të Blizzard dhe zhvilluesi e ka…
Një tjetër raportim sugjeron se Blizzard po punon me Overwatch 2
Thashethemet për Overwatch 2 nuk kanë fund. Thashethemet për ardhjen e Overwatch 2 janë rikthyer sërish. Është raportuar këtë rradhë se Blizzard po kërkon të bëjë nga një vazhdim për të gjitha seritë e lojërave të saj, përfshirë këtu një…
Blizzard Entertainment anullon 50% të lojërave që zhvillon
Zhvilluesi Blizzard Entertainment ka anulluar 50% të lojërave që ka patur në zhvillim dhe ish shefi i Blizzard, Mike Morhaime, më në fund na ka shpjeguar pse. Për ata që nuk e dinë, Blizzard ka lançuar vetëm dy lojëra të…
Raportohet se Dibalo 4 ju është treguar punonjësve të Blizzard
Është e dukshme në këtë pikë se të paktën një nga të gjitha projektet e shumta të Diablo të përmendura nga Blizzard vitin e shkuar është duke ardhur. Raportimet se zhvilluesit po tërhiqeshin nga një lojë Starcraft FPS për të…
Blizzard ka anulluar Starcraft FPS për t’u fokusuar te Overwatch 2
Fokusi i Blizzard duket se janë Diablo 4 dhe Overwatch 2 Blizzard ka rreth 2 vite që po punon për një FPS të bazuar në StarCraft, por sipas Jason Schreier ky projekt është anulluar. Projekti i vdekur i cili ka…